Om Sanzil.se


Välkommen till Sanzil.se. En blogg skriven av mig Sanna, men också av min syster Sofie, även kallad Snowzen. En blogg med en väldans massa bilder, det blir ju så himla mycket roligare så! Gillar ni kläder, smink, naglar och ja, allt det där, så gillar ni nog den här bloggen!

Sök i bloggen



bloglovin

Happy New Year

Skrivet: 2009-12-31 Klockan: 17:05:56
bloglovin


 

Hey you!
Lite bilder från igår. Idag är det nyårsafton. Me not like. Inte mamma heller. Så överskattat och en anledning att festa. Jag är inte sugen för fem öre, men nu ska jag fixa mig och sen åka till mina kompisar. Lär ju va lite social i alla fall. Hörs! Puss!

Tuesday

Skrivet: 2009-12-29 Klockan: 21:03:19
bloglovin



Hey you!
Tisdag idag, var tvungen att dubbelkolla vid klockan på datorn haha. jag har ingen koll på dagarna nu när jag är ledig. Allting blir så knas! :)
Idag har jag inte gjort ett dugg. Slöööat. Lagade mat till mamma och va med Robin. Thats it, men det har varit skönt. Imorgon blir det skridskor med syrran pappa och simon. Nice=)
Nu blir det tv. CIAO

Sunday

Skrivet: 2009-12-27 Klockan: 19:12:32
bloglovin

 

hallåå däär.

Hur mår ni? Jag är så sjuukt seg. Orkar inte dra in till stan ikväll. Ska chilla vid tvn. Sitter och ser på project runway just nu. Det är nice. Dagen har spenderats på ingelsta där jag leta efter varma bra vinterskor, men icke. skit. jag behöver verklligen det. Sen blev det hem och laga mat, och vidare till mina kusiner på fika. Nicenice.

 

Nu ska jag fortsätta se på tvn. Puss!

Christmas

Skrivet: 2009-12-26 Klockan: 20:53:13
bloglovin


Bilderna är från mammas gran, så inte den vi hade hos mormor och morfar.

 

 

Hej hej hemskt mycket hej!
Har ni haft en bra jul? Det har jag! Den firades hos mormor och morfar, mys. Tomten kom såklart, och fina julisar fick jag! Volume master, saker till lägenheten, smycken, smink ja allt möjligt! Lovely ♥
I skrivande stund sitter jag i soffan med mamma och syster, vi har ätit fruktsallad och ser på Robinson. Inget jag följer men men..  Hörrrssss puss

Julklappsrush

Skrivet: 2009-12-23 Klockan: 17:04:25
bloglovin


Hemma från stan! herregud. Att folk orkar handla i sista sekund. GALET mycket folk som vanligt. Som tur var skulle jag bara köpa hörlurar till ipoden och ett svart nagellack, men det räckte gott och väl!
Nu ska jag försöka pallra mig till affären och köpa frukt till fruktsallad. Ja, försöka. Mina stövlar är rena döden och jag halka förut. Jag har varit så nära, och gått med ministeg för att inte ramla, så när jag tänker på nåt annat, pang. fyyyyyyyfan va ont det gjorde. Men men, tur att jag bara ska slöa med bingolotto ikväll!
Ha en bra kväll, imorrn är det julafton! :)

Snö ♥

Skrivet: 2009-12-23 Klockan: 13:08:11
bloglovin

 

Hej bloggen!

Är hemma i Norrköping nu. Åkte hemifrån vid 00 igår och kom hem hit 05.30. Fyfasiken :p Men det tog så lång tid för Stefan skulle lasta i Linköping... Vi åkte med lastbilen hit!

Så, jag har sovit ~3h inatt. men är inte så jättetrött faktiskt ! ään. Det lär väl komma snart haha. Tog en sväng till stallet och pussade på älsklingarna. Nu måste jag skynda till stan, ska träffa Nathalie.


Puss O Kram

2:37

Skrivet: 2009-12-19 Klockan: 02:48:32
bloglovin

Jag såg just en film på voddler. 2.37. Har ni sett den?? Det hade inte jag, men fan va bra den va. Den va annorlunda och jag fastna direkt..

Handling - 2:37

En helt vanlig skoldag på en helt vanlig högstadieskola någonstans i Australien. Klockan är 14:37 när en elev släpas ut från en toalett med snittad pulsåder. Vem är det som har tröttnat på livet?

Filmen börjar på morgonen denna dag, när vi möter sex av skolans elever på väg till vad de tror ska bli en vanlig skoldag. Vi får lära känna de sex ungdomarna, deras hemligheter och bekymmer, och på något sätt vävs deras öden ihop allteftersom historien utvecklar sig. Bit för bit avslöjas identiteten hos självmordsoffret, som lika gärna hade kunnat vara någon av de sex ungdomarna som alla har egna problem att tampas med.

Sevärd film enligt mig :)

Sims 3

Skrivet: 2009-12-18 Klockan: 00:31:02
bloglovin








Sims 3, very nice. Sjukt fina hus finns de:D

Try sleeping with a brooken heart

Skrivet: 2009-12-16 Klockan: 12:36:13
bloglovin


Hon är så himla bäst. Ända sen "no one" har jag älskat hennes låtar. Det är nånting med dom. MMMMMMMM bra!

Snow

Skrivet: 2009-12-14 Klockan: 18:01:24
bloglovin



Kavaj: VeroModa Lacktights: ehm.. VILA?  Linne: VeroModa Nitskärp: Lindex



Hej bloggen!
Alltsååå, ska det bli en vit jul i år`????? Försvinner snön som har kommit tills dess så gråter jag fanimej! Något som är mindre kul nu när det blivit kallt är att fan så halt det är. Var inte beredd på det imorse haha!
Idag i alla fall så har jag och syrran köpt lite mer julklappar. Hon var med när jag köpte hennes.. Så nu vet jag i alla fall att hon vill ha det hon får  ;) Inge kul, men hon visste ändå att hon skulle få sånt hon får varje år=)

Näe, nu blir det lite plugga! Ischisch.
Puss o hejjj

Higher

Skrivet: 2009-12-12 Klockan: 22:02:18
bloglovin

Fan. Calle va så mycket bättre. Han sjöng den här så bra!!
Men, det är ju inte hans stil, han kommer lyckas bättre som en idol2a :)

Bloggeliblogg

Skrivet: 2009-12-12 Klockan: 20:29:18
bloglovin

 

Hey You!

Allt bra? Hoppas det. Skolan har varit intensiv nu, och det kommer den vara den här veckan med. Slutar på torsdag, ska bli såååååååå skönt! Men först en bokreflektion, en projektrapport och en tenta! En förjävlig tenta faktiskt... Ser då inte fram emot den! Annars har det inte hänt så jättemycket. Jag har handlat lite julklappar, och på måndag tänkte jag köpa dom sista så det är färdigt.

Haha. Kan berätta om en skön tant på bussen!

Typ, 70+ och gotlänning. Kliver på en hållplats innan jag ska gå av men på den korta biten hann vi med en konversation. Lät typ såhär:

Tanten: Har du varit på Gotland?
Jag: Nae..
Aee, då pratar jag inte med dig!
Jaha.. har jag missat nånting?
Ja, du borde åka dit på medeltidsveckan! Så mycket snygga killar där!
Haha, okej. jag får åka dit nån sommar då..
Ja!! Det måste du göra. Förresten tycker jag han där borta tittar på dig! (hon tittar på en kille en bit bort) Ska jag ge honom en smäll??
Jag blir lite chockad över vad hon sa och säger att Titta får dom väl göra..
Ah, Men BARA titta!


HAHA, sen var jag tvungen att gå av. Synd. Hon var rolig:D

Nu ska jag spela dataspel. Hööörs!

Dirty, smutsig, dirty

Skrivet: 2009-12-02 Klockan: 14:03:29
bloglovin

 

God middag kära bloggläsare!

Jag är äcklig. Seriöst. Jag tänker inte ens tala om hur många dagar sen det var jag duschade! Har aldrig varit utan att duscha såhär många dagar i hela mitt liv. Men är man sjuk och inte orkar gå ur sängen blir det lätt så. Nu har jag i alla fall ork , tror jag. Såå, brb duschen. mjau.

Isglass

Skrivet: 2009-12-01 Klockan: 20:09:34
bloglovin


Hej bloggen  ♥
Sitter här och äter isglass.. bra för min hals. Dumma syster som inte köpte mina nya halstabletter. Jag har så oont. Känns som att jag klagar väldigt mycket nu, men jag är trött på det här. Kommer inte ihåg när jag var såhär sjuk sist :( Bläblä. Ska krypa ner i soffan igen och se tv. Inget bra finns det att se idag heller. Klag klag klag.

Sjukling

Skrivet: 2009-12-01 Klockan: 08:38:07
bloglovin



Kavaj: GinaTricot  Linne: HM  Jeans: Crocker Smycken: HM

Jag lever.. Halvt. Sjuk som tusan är jag, och det har jag varit sen i lördags.. Vill bli frisk nu. Har egentligen massor att göra i skolan, hoppas jag kan hjälpa till med någonting hemifrån. Då kan jag sitta och göra lite när jag känner att jag orkar. Just nu är jag helt slut hela tiden, dumma feber. Äter hostmedicin gör jag med, groose! Allt för att bli av med det här , känns som att jag ska hosta upp allting som finns där inne när jag hostar. Not funny. Nu, soffan och tv!

Arkiv