Om Sanzil.se


Välkommen till Sanzil.se. En blogg skriven av mig Sanna, men också av min syster Sofie, även kallad Snowzen. En blogg med en väldans massa bilder, det blir ju så himla mycket roligare så! Gillar ni kläder, smink, naglar och ja, allt det där, så gillar ni nog den här bloggen!

Sök i bloggenbloglovin

Muppet

Skrivet: 2013-01-04 Klockan: 23:41:50
bloglovin


Hej sötnosisar. Hur mår niii?
Idag va dagen då ja brände mig med locktången på kinden. Har ett rött streck. I hope it fades away.. very soon................ Igår va ja o Alex på stan o åt o kolla lite, o sen vare dags för bio me Syster o Saris.. Vi såg Hobbit och ja.. Den va verkligen så bra som alla säger. Vi såg high frame rate och haha, man blev nästan skraj så skarpt och bra de va xD
 
Nu ska ja snart sova, har tidigt pass imorgon. Hajdåå
Postat av: Cassandra

Haha seriöst? Såg den med Mattias igår, jag tyckte den var trist, men är väl typ ensam i världen att tycka det haha! Typ de bara gick och gick och gick och efter 3 timmar ett jäkla berg och så slut?! Haha ;)

2013-01-05 @ 00:00:48
URL: http://cassandraberggren.blogspot.se/
Postat av: Hanna - teddyvädursuppfödare och morsa

Hej hittat din blogg nyss och setat och kikat masa på bilder på din hårfärg....så fiiin. :) ledde till att ja kuta ner på affärn och köpte creme gloss i färgen caramel blond som du tipsa om på nån sida :) håller på å åhittar nån fin röd ton som inte är RÖD o inte gul....aja..nått där mittimellan....:) har också bruna ögon och tycker de är jätte fint till kopparfärgat hår. Såg också du hade kanin...har jag med...Teddyvädurar. :)

Nej ha de fint. ska fortsätta kika runt här.... och bli inspirerad!! /Hanna

2013-01-05 @ 17:40:51
URL: http://www.misuki.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Arkiv