Om Sanzil.se


Välkommen till Sanzil.se. En blogg skriven av mig Sanna, men också av min syster Sofie, även kallad Snowzen. En blogg med en väldans massa bilder, det blir ju så himla mycket roligare så! Gillar ni kläder, smink, naglar och ja, allt det där, så gillar ni nog den här bloggen!

Sök i bloggenbloglovin

Om Mina Promarkers

Skrivet: 2011-11-19 Klockan: 19:50:59
bloglovin

Ja. Här har vi min samling. Pennorna heter ProMarkers och kommer från letraset.Pennorna har 2 spetsar. En bred och en tunnare.


Jag har även några special. Guld, silver och en blender. Blendern är till för att göra snygga övergångar mellan 2 färger. T.ex om man ska skugga en kind eller liknande.Jag har även införskaffat mig några såna här. De har 2 nyanser /penna och tunna spetsar. Dom brukar jag ha till hår... (dessa är inte promarkers utan nåt märke från Kontorab)Till ögonfransar använder jag oftast en sån här svart penna. En jättetunn.
Och till ögonglans eller annat vitt använder jag en vit gelepenna.Pappret som jag ritar på är specialpapper från Letraset. Det är viktigt att använda rätt papper. Dels för att färgen lägger sig på ett speciellt sätt, men även att pennorna ska räcka längre.
Det här pappret är bleed-proof dvs det blöder inte igenom på baksidan eller flyter ut massor om man vill göra skarpa kanter.
Jag brukar köpa pappret på Claes Olsson. Där kostar det 49 kr för 50 papper vilket är det billigaste jag sett i affär i alla fall..Lila nyanser.Hud-rosa och lite lila nyanser.
När man ska göra såna teckningar som jag, som ska se "verkliga ut" är det viktigt att ha många nyanser av en färg för att få till övergångarna och så. Speciellt hudfärgerna.Såhär många färger finns det i Promarkers. Det känns som jag har MASSOR men när man kollar på färgkartan så har jag kanske 1/3 del..


Promarkers finns att köpa lite överallt. Där jag bor köper jag dom på Kontorab och i konstnärshandeln. Där har dom ställ med allaaa färger. På Panduro och Claes Olsson finns det också, men då är det bara i paket.. (Typ paketerade 5stycken i hudfärger t.ex).

Sen finns det såklart på internet. Internet är billigast, men ibland vill man gå till affären och prova dom och sånt först...
I affär kostar varje penna mellan ca. 30 och 40 kronor . beroende på var du köper dom. Såå.. Det är en hel förmögenhet jag har där Haha ;)

Hoppas ni är nöjda med det här :) Angående att rita av ER. Som skrivet tidigare, jag gör det inte gratis åt er - färgerna kostar som ni nu vet mycket, papprena likaså. Min tid kostar också. Haha . Ni förstår säkert. Är ni ändå intresserade , hör av er på mail - sannah@sanzil.se
Postat av: Linda

Åh vilken fin blogg! DU ÄR JÄTTEDUKTIG PÅ ATT MÅLA/TECKNA eller vad det heter!:)

2011-11-19 @ 19:57:56
URL: http://dancingallday.blogg.se/
Postat av: MatildaNilsson

Hejsan fina du, Tänkte bara säga att dina bilder är heelt....... Underbara!! dom är så himlans fina!! jag tänker verkligen börja följa din blogg!! :)

Kram Matilda :)

2011-11-19 @ 20:07:54
URL: http://Nilssonmatilda.devote.se
Postat av: Julia

Hej, du är verkligen duktig på att rita/måla!. Gör du bara till kända?

Kostar det?.

Om inte, kan du typ göra en t mig ? :) Eller du kanske inte gör till vem som hälst

2011-11-19 @ 21:58:55
URL: http://svelandeer.blogg.se/
Postat av: MooaMagnusson

SÅÅÅÅ SJUKT DUKTIG ! , SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA MÅLA EN BILD PÅ MIG ..<3<3

2011-11-19 @ 23:01:26
URL: http://mooamagnusson.devote.se
Postat av: Karro C:

OMYGOSH!!! DU ÄGER UT HELA VÄRLDEN PÅ ATT RITA NEJ UNIVERSUM!!!!!! Hur har du lärt dig att rita så otroligt fint? ;OO Jag har också sånna pennor :) Men jag kan inte rita typ riktiga ansikten xP

2011-11-20 @ 00:08:49
URL: http://kakaokaka.devote.se
Postat av: wilma

asså gud du är så himla duktig på att måla ! själv verkar man skitdålig då man ser på dina bilder.. :/ hoppas att du blir något inom konst !<333333333 älskar din blogg oxå'!

2011-11-20 @ 21:05:06
Postat av: Elin.N

Dina Bilder är underbara!! :D Blir så avundsjuk!! Jag använder själv promarkers när jag målar men jag förstår inte hur man ska göra för att använda blendern riktigt? :o Jag skulle bli överlycklig om du skulle kunna göra en "How to" och visa hur du använder din blender!!

Kraam<3

2011-11-24 @ 13:24:06
Postat av: EVELINA - art & photos

sv; okej tack! :) vet du vars man kan köpa gelpennor ?:)

2011-11-24 @ 17:56:49
URL: http://evelinaahli.blogg.se/
Postat av: Antonia

omg sanna. du har ju typ inga färger.. bäst du köper fler

2011-11-27 @ 13:18:05
URL: http://ascaa.tumblr.com
Postat av: Miguel

Hejsan, vad heter pappret du använder för promarker pennor? akulle gärna vilja köpa en fast i A3 storlek.

Svar: Hej! Här är papprena: http://www.letraset.com/products/73-Bleedproof-Pad/Dock gillar inte jag de papper som heter heavyweight eller nåt sånt och är lite tjockare... :)
sanzil.se

2013-03-25 @ 19:01:46
Postat av: Miguel

Tack för svaret! Vet du om de har bleedproof papper i Clas Ohlsson? Bor du i Stockholm?

Svar: Ja det har dom, iaf på vissa! Jag brukar alltid köpa på clas ohlson. Myycket billigare där än på t.ex panduro :)
sanzil.se

2013-03-29 @ 13:24:30
Postat av: Miguel

Ja, jag kände på mig att det skulle vara billigare där än på t.ex panduro eller pennstore. Det finns en Clas ohlson på drottninggatan här i Stockholm men jag känner inte till några fler, bor du i Stockholm förresten?, kanske känner du till några fler.

Svar: Nej jag bor i Norrköping jag.. fast ja jobbar på eniro så jag vet att de finns ett par stycken iaf.. ;) Så kika i stan någon av dem borde absolut ha :)
sanzil.se

2013-03-29 @ 19:51:50
Postat av: Miguel

Jaha okej, hade varit kul om du bodde här i närheten då kanske man kunde umgås lite med dig då vi verkar ha samma konstnärliga intresse.:)
I vår ska jag ansöka till arkitektutbildningen bland annat via arkitektprovet. Jag har valt att göra mitt bidrag med hjälp av marker pennor. Känner du till någon färg i promarker serien som är äggskalls färgad? ska nämligen använda det till betonget i byggnaden. har hittills endast 42 färger. Övriga tips som kan gynna min bild är välkommen.:)

Svar: Wow! Spännande det låter. Den enda jag skulle kunna tänka mig är väl satin / ivory just för dem är så ljusa... just de där ljusa färgerna är jättesvåra. De är antingen lite gula eller rosa i färgen :/ Har du någon sida där man kan se dina verk? :)
sanzil.se

2013-03-31 @ 15:28:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: