Om Sanzil.se


Välkommen till Sanzil.se. En blogg skriven av mig Sanna, men också av min syster Sofie, även kallad Snowzen. En blogg med en väldans massa bilder, det blir ju så himla mycket roligare så! Gillar ni kläder, smink, naglar och ja, allt det där, så gillar ni nog den här bloggen!

Sök i bloggen



bloglovin

Ge mig något att förstå

Skrivet: 2014-11-15 Klockan: 12:02:15
bloglovin

.Gör mig en tjänst . Gör nånting nu . Säg nånting snällt. Säg nånting fult . Ge mig nånting att förstå . Ge mig något att bry mig om . Ge mig något som känns . Ge mig något att fly ifrån.


Väldigt dött här. Tur ni använder bloglovin så ni vet när ni ska kika in haha.. Senaste är väl att jag har fyllt år. Jättebra födelsedag och hela släkten och allt va här. Sen blev det inte lika kul. Akut in på sjukhus. Tyckte typ att de räckte med doktorer nu men nej. Just nu mår jag i alla fall helt okej och hoppas på det bästa. Får se om jag orkar rita något, de har jag inte orkat det senaste.. :) Jaja en kortisupdate i alla fall :)
Postat av: Markus

om ja ska säga något snällt så är du den där tjejen som har dom dära extra fina ögonen som man drömmer om att få se djup in i ^^ kanske låter lite creepy men wow va du ska va vacker alltid :) <3

2014-11-22 @ 05:58:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Arkiv