Om Sanzil.se


Välkommen till Sanzil.se. En blogg skriven av mig Sanna, men också av min syster Sofie, även kallad Snowzen. En blogg med en väldans massa bilder, det blir ju så himla mycket roligare så! Gillar ni kläder, smink, naglar och ja, allt det där, så gillar ni nog den här bloggen!

Sök i bloggen



bloglovin

Dreams

Skrivet: 2010-03-17 Klockan: 11:56:46
bloglovin

Jag har drömmar varjeee natt. Verkligen varje. Till och med om ja vilar en liten stund. Bra o dåliga. Inatt va ja i mitt dataspel liksom. Vadå tragiskt haha.. Sen drömde jag i allt att en kille i klassen som ja inte visste vem han va, skulle ha ihjäl sina kattungar. Jag blev rasande och han sa att han gjorde det för han behövde pengar. Men det får man ju genom att sälja dom. Jag sa att ja hade kunnat ta dom och gett han pengar haha.. Fick hela klassen emot mig och ja grät och va helt förstörd för dom där kattungarna.. Ah helt sjukt det kan vara i drömmar.. Gillas inte. Vi hörs senare hörrni Puss

Postat av: Marcus

Ca 30 olika drömmar per natt, drömmer man i genomsnitt. Sedan minns man sällan mer än 1-2 stycken. Ibland inte någon. Men ca 30 olika drömmar är det i snitt. Läskigt mycket, med tanke på hur lite man kommer ihåg på morgonen.

2010-03-17 @ 14:29:34
Postat av: Psykologpappan Oscar

Kanske bäst för dig att du bokar in en tid hos mig igen! hör av dig

2010-03-17 @ 14:37:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Arkiv