Om Sanzil.se


Välkommen till Sanzil.se. En blogg skriven av mig Sanna, men också av min syster Sofie, även kallad Snowzen. En blogg med en väldans massa bilder, det blir ju så himla mycket roligare så! Gillar ni kläder, smink, naglar och ja, allt det där, så gillar ni nog den här bloggen!

Sök i bloggen



bloglovin

Fettisdagen

Skrivet: 2010-02-16 Klockan: 21:22:00
bloglovin


halllååå! Semlornas dag idag. Har ni ätit någon? Jag och mamma har varit iväg och fixat lite nödvändiga saker som kan va bra o ha idag. Sen letade vi på hundra ställen efter wienersemlor men helt omöjligt att hitta några! =( Blev en vanlig i allla fall och den va god den med:D Nu sitter jag och ser på OS. Har faktiskt sett mycket på det, tycker det är kul! Imorgon ska jag åka hem till jönköping igen så då ska jag blogga flitigare. Hörs då! Puss!
Postat av: Maja

Hallåjsan! Har följt din blogg ett tag nu och är väldigt fascinerad över ditt hår. Det är sååå fint! :) Det är nästan så att jag själv funderat ett par gånger på att fixa håret i någon tuff röd färg. Dock undrar jag om det inte är svårt att välja färg på kläderna och få det att matcha med håret? Många har ju sagt att man t.ex. absolut inte kan ha rött och rosa. Om du förstår? :) Men du kanske är en sån där modig typ och struntar i om det passar ihop eller ej? ;)



Tyvärr har jag ingen blogg men hoppas du vill svara ändå :)



Keep up the good work!



/Maja

2010-02-17 @ 15:46:56
Postat av: Amanda

O M G Luuv ditt hår! :D

2010-02-17 @ 20:01:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Arkiv