Om Sanzil.se


Välkommen till Sanzil.se. En blogg skriven av mig Sanna, men också av min syster Sofie, även kallad Snowzen. En blogg med en väldans massa bilder, det blir ju så himla mycket roligare så! Gillar ni kläder, smink, naglar och ja, allt det där, så gillar ni nog den här bloggen!

Sök i bloggen



bloglovin

Hairfashion

Skrivet: 2009-11-24 Klockan: 20:45:09
bloglovin

Old pics. men iaf.

Dagen började i skolan med projektarbetet. Fy. Jag sura ihop, men nu e jag glad igen. Fick även bekräftat av våra kära lärare att jag blev godkänd igår. Pjuh. Va ju precis där 50 procent.......51 till och med!

Ja, sen fick jag för mig att jag skulle klippa mig, så jag och syrran gjorde stan och leta efter en nice frisör. Vi hitta en sjuuuukt bra. Hairfashion! Ska lätt gå dit varje gång. Fasiken så bra, jag är kräsen med frisörer och alltid rädd att dom ska göra fel! Himla tur man har när man är ny i stan och allt. :)

Sen blev det att åka hem lite, och sen till Cassandra! Vi pluggade vidare lite, och sen hamna vi framför youtube och kollade på dreamhack klippt. så jävla kul haha! Stackars lilla cassandra, ville nog mest bli av med oss :D Aja, nu ska jag äta lite och sen blir det gibb gibb gibb! Puss!

 

Postat av: Malin B

KUL att du hittade en frissa du blev nöjd med, jag går alltid till samma. =)

2009-11-25 @ 10:15:25
URL: http://malinbayard.blogg.
Postat av: Barre

Bra bilder, och grattis till ditt G! =)

2009-11-25 @ 15:23:40
URL: http://forkmaster.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Arkiv