Om Sanzil.se


Välkommen till Sanzil.se. En blogg skriven av mig Sanna, men också av min syster Sofie, även kallad Snowzen. En blogg med en väldans massa bilder, det blir ju så himla mycket roligare så! Gillar ni kläder, smink, naglar och ja, allt det där, så gillar ni nog den här bloggen!

Sök i bloggen



bloglovin

Boysboysboys

Skrivet: 2008-11-07 Klockan: 00:18:57
bloglovin
Wihu.. Som om jag inte gillade Lady gaga  mycketefter just dance, så gillar jag henne i alla fall ännu mer nu.. :D boysboysboys.mp3 at the moment.. :)

Min födelsedag är över för i år! Mycket bra har den varit. Först blev ja väckt imorse, (fast ja hade sovmorgon.. så somna om sen igen) av mamma och syrran. Fick lite olika saker till ja ska flytta hemifrån, har väldigt mycket sånt nu. Det är superbra. Även lite smink och en drinkbok. Syrran ger mig alltid makeupstore glitter, men ja har inget som man sätter fast det med, måste införskaffa det.. imorrn kanske! Kan ju inte ha massa fint som ja inte använder..

Sen var ja i skolan och skrev prov. Hoppas det gick braaaaaa:p I adobe  indesign var det..  (dom som gör photoshop, fast ett layout program för text och bild) intressant vaaa^^

Sen har jag haft gäster hela kvällen. Myspys! Smörgåstårta blev det.. Muums.
Fick fina presenter då med, ljuslyktor,skål , kokbok, kökshanddukar och kaffeglas. Supernöjd :)

Imorrn blire fest. Och Jag, Jag jag, ska gå till systemet. Haha :D Även en tripp på stan med Nathalie, och Josefine maybe.
Hoppas det blir kul. Mitt horoskop häromdagen sa att min helg inte blir som planerat. Men det har redan ändrats en sak, så hoppas det var det enda ;)

jaja, kommer väl massor av bilder och så i helgen!

Ha en superbra helg. PUSS!
Postat av: Madeleine

Hehe, de låter ju som en bra 20-årsdag! :-)

2008-11-07 @ 09:54:21
URL: http://madeleine1989.blogg.se/
Postat av: Malin B

Jag besökte Systemet på 20-årsdagen och så frågade de inte ens om leg. Attans! Det var ju DET som var grejen - att få visa.



Vilket trevligt firande du har haft och ännu mera fest på gång. Jag säger Hurra, hurra! =)

2008-11-07 @ 15:17:02
URL: http://malinbayard.blogg.se/
Postat av: Malin

Ett tips, om du gillar Lady GaGa lyssna på Love games :P

2008-11-09 @ 13:47:56
URL: http://justdancee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Arkiv