Om Sanzil.se


Välkommen till Sanzil.se. En blogg skriven av mig Sanna, men också av min syster Sofie, även kallad Snowzen. En blogg med en väldans massa bilder, det blir ju så himla mycket roligare så! Gillar ni kläder, smink, naglar och ja, allt det där, så gillar ni nog den här bloggen!

Sök i bloggen



bloglovin

Iskariot

Skrivet: 2008-03-15 Klockan: 13:49:06
bloglovin
Hej Hej Hemskt Mycket Hej!

Var på bio med Hugo igår och såg Iskariot. Mysigt värre och filmen var helt okej! En svensk thriller är det, och jag gillar mest svenska filmer så det passa mig, haha ;]

Handling

Valle och Mona lever det perfekta livet med sin dotter i villan på Lidingö. Valles yngre bror, Adam försörjer sig som knarklangare i Stockholms innekretsar. Adam ligger illa till. Han har en skuld till Masen då han blivit rånad på ett stort parti kokain, värt ett antal miljoner på gatan. Adam vädjar till Valle om hjälp. Skulden ska betalas omedelbart. Valle har lovat sig själv och sin familj att inte bli inblandad i Adams affärer. Valle går i god för Adam samtidig som Adam skjuter en av Masens hantlangare Det som från början såg ut som ett litet missförstånd utvecklar till ett spel på liv och död, där Valle inser att kärleken till sin bror är starkare än rädslan för döden.


image44


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Arkiv